perjantai 19. helmikuuta 2016

Pukkarin penkki

Niin ne asiat etenee - pikkuhiljaa! Viimeisin hankintamme on saunan pukuhuoneeseen säilytys/istuinpenkki. Halusimme pukkariin penkin jossa on säilytystilaa laudeliinoille, pyyhkeille ja muille saunatarvikkeille.

Moneen kertaan tehtyjen huolellisten mittausten jälkeen pyysin tarjoukset parista eri keittiöfirmasta. Päädyimme tilaamaan penkin Puustellilta, samoin kuin keittiön ja kodinhoitohuoneen kiintokalusteet. Penkin 3 laatikostoa ja muut osat saapuivat meille pari viikkoa sitten. Miehen tehtäväksi jäi penkin kasaus ja paikoilleen asennus. Etukäteen hieman jännitti onnistuimmeko mittauksissa, penkki oli kuitenkin mitoiltaan täydellinen sille tarkoitettuun paikkaan, ja asennuskin onnistui hienosti.

Puustellin toimituksesta puuttuneet pomppusalvatkin saatiin jälkitoimituksena. Penkin päälle tuleva pehmuste täytyy vielä teettää jossain, kunhan saan inspiraation millainen sen tulisi olla. Mutta hyvältä pukkarin penkki näyttää jo nyt! Ja mainittakoon myös se, että pukuhuoneen tehosteseinä, joka on lämpökäsiteltyä haapaa, on aivan ihana!


2 kommenttia: