tiistai 19. huhtikuuta 2016

Terassin lasikaiteet


Ulkopuolisistä töistä on vielä edessä kaksi isompaa kokonaisuutta, toinen on pihan teko, ja toinen on terassin lasikaiteet.

Talon eteläpäätyyn sijoittuva terassi on osittain alla olevan varaston päällä. Loput terassista sijoittuu teräspalkkien päälle. Toiveena meillä on huomaamaton kaiderakenne, ja näkymä olohuoneesta meren suuntaan mahdollisimman esteetön. Pohdimmekin ovatko terassin kaiteet tolpalliset, vai tolpattomat? Tolpattomien kaiteiden hintataso on ollut jopa edullisempi kuin tolpallisen. Lasi tulee olemaan kirkas, se on ainut asia joka on ollut varma alusta lähtien

Lasikaiteista pyysimme tarjousta neljältä eri kaidetoimittajalta. Tolpattomista kaiteista ilmeisesti lähes ainut vaihtoehto on Steelpron palkkiin asennettava lasikaide. Tolpallisista vaihtoehdoista meillä oli tarjous Lumonin kaidemallista. Lumonin eduksi voi mainita että heiltä onnistuu myös itse terassin teko, ei tarvitse erikseen hankkia timpuria tekemään kantta ontelolaatan sekä teräspalkkien päälle. Kerron myöhemmin kumpaan kaidemalliin päädyimme.

Lumonin kaidemalli


Steel Pro:n tolpaton kaide

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti