keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Ihmeaine!



Siivousvimmaisena olen vuosien mittaan repinyt tukkaa päästä aina kun on ollut aika puhdistaa rosterisen liesituulettimen pintaa. No, sama meno jatkui täällä uudessa kodissa kunnes löysin rosteripinnoille sopivan tuotteen. On tullut muutaman kerran mieleen että kuka muuten käski hankkia rosterisen liesituulettimen kun valkoinenkin olisi ollut saatavilla?



Olen googlettanut aiemmin erilaisia rosterin pesuaineita, ja kokeillut montaakin tuotetta, mutta lopputulos oli aina sama. Liesituulettimen pinta oli kirjava ja raidallinen kuin "pakanamaan kartta". Erään illan Googlailun lopputuloksena päädyin blogiin omakotivalkoinen jossa kehuttiin ihmeainetta nimeltä Universal Stone. Paikallinen Motonet myy ainetta, joten ei kun ostoksille.



Hintaa purkille tuli 20 euron paikkeilla. Ja sen jälkeen aukesi siivousvimmaisen taivas, nyt liesituuletin hohkaa täysin raidattomana ja kiiltävänä! Tämän kokemuksen jälkeen olemme jynssänneet kylppärin suihkuseiniä, laattaseiniä ja lattioita ko. tuotteella ja puhdasta tulee.



Universal Stone on täysin myrkytön, joten sopii hyvin myös lapsiperheiden käyttöön. Lisätietoja tuotteesta löytyy täältä.


Suosittelen, eikä tämä ole maksettu mainos!


Kuvahaun tulos haulle universal stone






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti