tiistai 5. toukokuuta 2015

Jännitystä ilmassa

No nyt voi todeta että jännitystä on ilmassa! Muutama juttu on mennyt aivan viime tippaan huomista käyttöönottotarkastusta ajatellen.

Eilen tehtiin putkistojen painetestit, niissä ei ollut mitään huomautettavaa. Sitten selvisi että ilmanvaihtokone ei toimi, kone on asennettu jotenkin virheellisesti jo tehtaalla eikä sitä saatu eilen toimimaan. Laitetta ihmettelivät sähkäri sekä ilmastointiasentaja. Tänään tiistaina paikalle saapuu korjaaja. Toivottavasti laite saadaan toimimaan, muuten tarvittava pöytäkirja testeistä ei valmistu käyttöönottopalaveriin.

Tänään aamulla asennetaan keittiön välitilan lasi paikoilleen, sen jälkeen sähkäri käy vielä laittamassa pistorasiat paikoilleen.

Savon liesituulettimen asennuksessa on käynyt mittavirhe, ilmastointiputki on liian pitkä. Illalla on vielä edessä kertaalleen liesituulettimen purku ja putken lyhennys.

Peilikaapin ovet sekä valolistat on asentamatta. Siivoamista on vielä edessä paljon ennenkuin kaikkia on valmiina tarkastusta ja muuttoa varten.

Teimme eilen pitkälle iltaan töitä raksalla, hommia on vaan niin mahdottomasti ettei aika oikein millään tunnu riittävän. Kun kahdestaan Miehen kanssa puurretaan raksalla niin ihan mahdottomasti ei yhdessä illassa saa aikaan.

Pieni pelko on tietenkin olemassa että kaikki asiat eivät ratkea ennen käyttöönottoa ja muuttokin siirtyy. Toivottavasti niin ei kuitenkaan käy!

Voi olla että muuton jälkeen on takki ihan tyhjä ja hanskat tippuu kädestä, ainakin muutamaksi päiväksi!

3 kommenttia:

  1. Meillä ilmastoinnin säädöt tehtiin vasta samana aamuna kuin oli tarkastus, joten uskon että kaikki sujuu. Tuo iv-koneen toimimattomuus on ehkä ainoa, joka tuossa voisi aiheuttaa ongelmia, mutta mistään siivoamisista ei ainakaan meillä oltu tarkkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siivousvimman selittää Lammin kivitalo-esittely joka on tänään. Iv-kone saatiin kyllä toimimaan mutta jotain vikaa siinä on edelleen. Käyttöönottotarkastus meni kyllä läpi, joten se asia on kunnossa!

      Poista
    2. Hienoa, onnea!! En valitettavasti ehtinyt tuohon esittelyyn vaikka piti tulla.

      Poista