tiistai 26. toukokuuta 2015

Muutama sana muutosta

Takana kamalin muutto ikinä, fiilis uudessa kodissa on kuitenkin loistava. Muuton jälkeisen kaaoksen jälkeen pääsen vihdoin päivittämään blogia...

Lammin kivitaloesittely oli kolmisen  viikkoa sitten keskiviikkona. Esittelyä varten olimme siivonneet ja laittaneet paikkoja kuntoon talolla melkoisella vimmalla. Saman viikon perjantain muuttoa varten pakkaaminen oli jäänyt aivan viime tippaan. Pakkaamista tehtiinkin sitten pari yötä ennen muuttoa. Kun perjantai-aamu koitti ja muuttoauto kurvasi pihaan olimme vastassa silmät ristissä. Parin tunnin yöunet olivat vaatineet veronsa, molemmilla mustat silmänympärykset jne.

Muuttomiehet olivat ripeitä, vaikka välimatkaa vuokra-asunnon ja uuden kodin välillä oli 37 kilometriä, niin lähes kaikki tavarat oli purettu Naantalissa kolmisen tuntia myöhemmin.

Vuokra-asunnon siivouksessa hujahti kaksi päivää. Kun asunto oli luovutettu pääsimme täysin keskittymään uuden kodin laittamiseen ja järjestämiseen. Yläkerran saimme nopeasti asuttavaan kuntoon, alakerran muuttolaatikot saimme pääosin paikoilleen vasta viime viikonloppuna. Kuten arvata saattaa, niin huonekaluja on liian vähän, olemassa olevatkin ovat joko väärän kokoisia vai väärän mallisia. Hankintoja on siis edessä.

Kun huonetilat toivottavasti piakkoin järjestyvät niin päivitän kuvia blogiin. Alla kuitenkin muutama makupala muuton jälkeisestä kaaoksesta.

Muutimme perjantaina, mielenkiintoinen tehtävä olikin viikonlopun aikana etsiä sopivat vaatteet mukaan seuraavana maanantaina alkaneelle parin päivän työreissulle:-). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti