perjantai 5. kesäkuuta 2015

Liukuovikaapistot

Uuden kotimme kaikki liukuovet toimitti Lupin Oy. Lupin teki myös edellisen asuntomme liukuovet vuosia sitten, silloin olimme tyytyväisiä laatuun, palveluun sekä hintaan.

Lupinin asentaja kävi tekemässä mittaukset, samalla suunnittelimme kaapistojen sisätilat, hyllyt ja henkaritangot. Kaapistot sekä ovet tehdään mittatilaustyönä, hyllyjaot ja muut yksityiskohdat voi itse valita toiveidensa mukaisesti.

Eteiseen valitsimme peililiukuovet, muihin tiloihin pääsääntöisesti täysvalkoiset lasiovet. Kaiken kaikkiaan meille tuli viisi melko isoa liukuovikaappia.

Kaapistojen ja ovien teko sekä asennus hoitui joustavasti kiireisestä aikataulusta huolimatta. Mielestämme hintakin oli edullinen.

Minnan pyynnöstä lisäsin kuvat muistakin kaapistoista:Yläkerran 1 makkari
Yläkerran 2 makkari
Eteisen kaapisto
Alakerran ison vaatehuoneen kaapistoAlakerran makkarin liukuovet

 
 

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, ota kuva muistakin ovista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna, lisäsin kuvat muistakin kaapistoista!

   Poista
 2. Moikka! En tiedä näetkö tätä kysymystä enää melkein näin vuoden jälkeen, mutta kuinka paljon suunnileen nämä teillä maksoi?

  Kamala stressi remontin budjetin kanssa, siksi koitan etsiä hintatietoja mahdollisimman paljon! Kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Hei, jos yhtään muista oikein niin 5 isoa liukoovikaapistoa maksoi reilun viisi tuhatta. Hinta sisälsi liukuovet seka kaapit ja asennuksen. Mielestäni Lupinin hinnat ovat edulliset moneen muuhun verrattuna, kannattaa kysyä tarjousta heiltä.

  VastaaPoista