torstai 18. kesäkuuta 2015

Esittelyssä keittiö

Uudessa kodissamme on sekä sisällä että ulkona vielä paljon tehtävää. Sisustamisen suhteen emme ole halunneet tehdä hätiköityjä ratkaisuja, sisustaminen etenee pikkuhiljaa. Jonkinasteinen raksauupumus on myös hieman saanut valtaa, emme ole vieläkään muuton jälkeen oikein päässeet täyteen vauhtiin.

Muutama asia/tila uudessa kodissa ansaitsee kuitenkin jo nyt oman esittelynsä. Ensimmäisenä esittelyvuorossa on keittiö.

Suorastaan rakastan valoisaa, valkoista, kiiltavää ja kaunista Puustellin keittiötämme! Ei ole mitään mitä muuttaisin keittiössä, tai no, jos ihan tarkkoja ollaan, niin saarekkeen liesitaso voisi olla valkoinen, nyt se on musta. Kuulin jälkikäteen että joltain valmistajalta täysin valkoinen liesitaso löytyy, me emme sellaista hoksanneet valintoja tehdessämme.

Keittiössä on riittävästi kaappitilaa, Le Mans- hylly kulmakaapissa toimií hyvin. Valkoinen kvartsitaso on todella kaunis ja keveän näköinen. Saareke on toimiva ja sen sijoitus keittiössä loistava, kun kokkaa niin näkee pienen vilauksen merestä, siihen saarekkeen sijoittelu tähtäsi alunperinkin. Yhtenä hauskana yksityiskohtana voi mainita välitilan lasin. Etukäteen en arvannut miten keittiön altaan yläpuolella olevasta ikkunasta tuleva valo heijastuu kvartsitason ja välitilan lasin kautta! 

Enempää emme voisi keittiöltä toivoa, se on täydellinen!

Kuvien ottohetkellä toukokuussa Lammi-kivitalojen esittelypäivänä astianpesukone oli vielä Expertillä kateissa, sen vuoksi tyhjä kaappi takaseinällä. Nyt toki kaikki koneet ovat jo paikoillaan.













 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Täytyy tietenkin tykätä valkoisesta että meidän keittiö on mieleinen, ja mehän tykätään!

      Poista