torstai 13. elokuuta 2015

Back to blog!

Kesän hiljaisuuden jälkeen on aika palata blogin pariin. Kulunut kesä on pitänyt sisällään monenmoista hommaa talolla, olemme toki ehtineet hieman lomaillakin mökkeillen ja marjastaen.

Katosten laudoitukset on saatu valmiiksi etuoven sekä kodinhoitohuoneen osalta. Autokatoksen räystäät on maalattu ja talon osalta toinen räystäslautojen maalauskierros on luvassa reilun viikon päästä. Terassin ontelolaattalattia on tasoitettu, holkkalista tehty ja lattia päällystetty kaksinkertaisella bitumihuovalla. Varastojen painovoimaisen ilmanvaihdon kanavat on timanttileikattu jne. Kaikkea pientä, ja vähän isompaakin, on saatu aikaiseksi.

Valmistautuminen syyskuun alussa tehtävään talon rappaukseen on aloitettu. Rappausta odotamme kovasti, talon ilme muuttuu huimasti sen myötä. Talohan näyttää vielä ulkopuolelta täysin keskeneräiseltä vaikka sisätilat ovatkin olleet valmiit jo toukokuusta lähtien.

Dino 160 henkilönostin ja maalari

2 kommenttia:

  1. Olenkin jo kärsimättömänä odotellut uusia kirjoituksia, kiva että jaksat jatkaa :),

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja mukava kuulla että olet jaksanut kärsivällisesti odottaa. Toki jatkan bloggailua jatkossakin. Nyt tosin kirjoittelu on hieman enemmän jo sisustamista kuin varsinaista rakentamista, mutta ehkäpä se ei niin kovasti lukijoita haittaa:-).

      Poista