sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Maiseman kirkastusta

Tutut ja sukulaiset tietävät että tykkään kun on siistiä.

Tiesin jo etukäteen, että ikkunoiden pesu tulee jatkossa olemaan haasteellista kun asutaan kahdessa kerroksessa. Ikkunamme ovat kiinteitä, ulkopuolen pinnan pesu onnistuu vain ulkokautta.

Talon rappauksen valmistuttua oli selvää,  että ikkunat piti ehdottomasti saada pestyä. Kun omaa korkealla olevien ikkunoiden pesuun soveltuvaa kalustoa ei ollut, ja käsikin on paketissa, niin tutkin netistä löytyisikö ikkunanpesuun ammattilaista. No tietysti löytyi useampikin vaihtoehto, päädyin laittamaan netin kautta tarjouspyynnön Ikkunanpesija.fi:n. Olen aina aiemmin pessyt itse ikkunat, joten ennakkoon ei ollut mitään käsitystä mitä kaikkien ikkunoiden sisä-sekä ulkopuolen pesu voisi kustantaa.

Sain tarjouksen melko nopeasti, hinta-laatusuhde oli mielestäni hyvä ja sovimme päivän jolloin työ suoritettaisiin. Ikkunoden pesu sujui sukkelaan, muutamassa tunnissa kaikki talon 16 ikkunaa sekä 5 lasiovea oli pesty sisältä sekä ulkoa, nyt kelpaa maisemia katsella puhtaiden lasien takaa!

Tätä palvelua käytämme kyllä jatkossakin, ja voin suositella Benjaminin firmaa muillekin!

Ammattilainen työssä


Kuljetuskalustoa

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hintaa en tässä paljasta, mutta niin hyvä hinta-laatusuhde että ehdottomasti kannatti ottaa ammattilainen töihin. Varsinkin kun itsellä ei ole mitään keinoa pestä kaikkia ikkunoita ulkopuolelta. Bonuksena myös se että tästähän saa kotitalousvähennyksen:-)

      Poista
  2. ok. Olis voinut ostaa P.Mäkiselle 60v. lahjaksi eilen :P

    VastaaPoista