tiistai 22. joulukuuta 2015

Kuulumisia Villa Lumesta

 
Tämän(kin) jutun kirjoittaminen on jäänyt muiden kiireiden jalkoihin.

Jotenkin on vaikea ymmärtää mihin aika oikein on kulunut, edellisesti blogitekstistä on jo ikuisuus...

Kulunut syksy on ollut haasteellinen monellakin tapaa. Helmikuussa raksalla murtunut ranne leikattiin syyskuussa, pitkän sairaslomani aikana alkoivat työpaikan YT-neuvottelut, ja kuulin että tehtäväni lakkautetaan. Alkoi työnhaku firman sisällä toisiin tehtäviin. Muutaman viikon piinan jälkeen selvisi että jatkan töissä, mutta aivan uusissa tehtävissä. Kaikille työkavereille ei käynyt ihan niin hyvin. Meidän perheessä kuluneen syksyn YT:t olivat kolmannet laatuaan kahden vuoden sisään, mutta ei noihin koskaan totu.

Edellä mainituista syistä kodin sisustaminenkaan ei ole edennyt, jotenkin vaan ei ole puhtia enää riittänyt muuhun kuin kaikkein välttämättömimpään.

Syksy hujahti näissä melskeissä nopeasti, ja nythän on jo Joulu ovella. Tosin ulos kun katsoo niin ihan kauhean jouluiselta ainakaan täällä Länsi-Suomessa ei näytä, vettä vihmoo vaakatasoon ja myrskyää.

Muutama kirjoitus blogiin on työlistalla, pitkään on pitänyt kirjoittaa talomme kaihtimista, mattovalinnoista ja räystäiden laudoitusten valmistumisesta... niihin palaan toivottavasti jo pian, joten pysykää kuulolla!

Muistinvirkistyksenä; alla olevista kuvista voi nähdä missä tilanteessa oltiin lähes päivälleen vuosi sitten. Kyllä nyt elellään sentään jo huomattavasti valmiimmassa talossa-:).

Tänään vietetään Talvipäivänseisausta, joten toivottavasti suunta on nyt kaikin puolin kohti valoisempia aikoja!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti