sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Siivousta ja muuta pientä puuhaa

Vaikka emme itse osallistukaan varsinaiseen rakentamiseen niin silti tuntuu jotain askaretta olevan kaiken aikaa rakentamiseen liittyen.

Lauantaina kävimme tontilla muutaman tunnin rupeaman siivoamassa muoveja, styrokseja sekä muuta roskaa jätesäkkeihin. Noukin epäilemättä muutaman sata tupakantumppia tontilta selkä vääränä. Tarkistimme myös tehtyjen pohjaviemäreiden sijainnin ja havaitsimme, että alakerran pesuhuoneen kylpyammeelle varattu lattiakaivo oli jäänyt laittamatta. Tästä havainnosta lähti sähköpostiviesti lvi-urakoitsijalle. Mies askaroi moskan ja taltan kanssa maalämpökaivon suojakaivon aukkoa hieman suuremmaksi, suojakaivo menee toivottavasti paikoilleen tällä viikolla.

Seuraavaksi lähdimme tapaamaan Dodecon sisustusarkkitehti Emmaa Raisioon. Emma oli etsinyt uusia vaihtoehtoja lattialaatoiksi, isommat laatat oli pakko hylätä märkätilojen osalta lattiakaivojen mallin ja kunnollisten kaatojen aikaansaamiseksi. Emma olikin löytänyt kauniin laatan josta löytyi sekä isompaa 30 x 60 että pienempää 10 x 10 kokoa. Vielä jäi avoimeksi tehosteseinät, yritämme löytää jotain lumeen liityvää, aaltoa tai keväthankien kimallusta tehosteseiniin.  Parketin valinta on myös kesken, vaalean tammiparketin tilalle harkitaan nyt vaaleaa saarniparkettia Timberwisen valikoimista.

Sunnuntai sujahti tontilla edelleen siivoamisen parissa, keräsimme kaikki harkonpalaset kasaan ja järjestelimme putkenpätkiä ja muita tarvikkeita. Nyt kun yläkerran seinää on jo noussut enemmän pääsi paremmin käsitykseen ikkunoista ja maisemista. Eväät ja kahvit nautittiin tulevan olohuoneen kohdalla auringonpaisteesta ja maisemasta nautiskellen. Kerrassaan upea aurinkoinen päivä Naantalissa.2 kommenttia:

  1. Noi muutamat kuuset tossa ehkä joku pimeällä käy vahingossa kaatamassa.... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naapurin kanssa on käyty muutama keskustelu noista puista. Toivotaan että kaatavat ainakin tuon kuusen. Rannassa näkyvät lepät kaadetaan kyllä. Lisäksi valaisinpylväskin olisi mukava siirtää johonkin:-).

      Poista