maanantai 1. joulukuuta 2014

Domus-ikkunat asennettuna

Tänään aamulla alkoi ikkunoiden asennus KT-Rakenne Oy:n toimesta. Nostot hoituivat Turun Apupyöräkuljetuksen kalustolla. Isot ikkunat nostettiin paikoilleen imukupein, oikeanlainen kalusto oli siis paikallaan.Vaikka ikkunoita oli paljon niin homma hoitui nopeasti. Sain urakoitsijalta alla olevan kuvan klo 10.59 ja silloin suurin osa ikkunoista oli jo paikoillaan.

Pieni yllätys asennuksessa kuitenkin tuli vastaan; portaikossa sijaitsevan ikkunan alareunan valu oli jäänyt tekemättä eli ikkuna-aukko oli 10 senttiä liian korkea. KT-Rakenteen miehet kuitenkin ratkaisivat pulman käden käänteessä ja ikkuna päästiin laittamaan paikoilleen. Puuttuva valu tehdään jälkikäteen. Lasiovien asennus jatkuu huomenna, niitä ei ehditty tänään vielä laittamaan paikoilleen.

Illalla suojatttiin Miehen kanssa muoveilla ikkunoiden sisäpuolet. Haimme lauantaina ison rullan suojamuovia ja oranssia rakennusteippiä jolla muovien pitäisi pysyä paikoillaan. Näin ne hommat etenee. Talon ulkomuoto muuttui päivässä todella paljon. Vielä kun saataisiin nuo vanhat suojamuovien laudoitukset ja suojamuovien riekaleet pois taloa rumentamasta, mutta kaikki aikanaan. Illaksi on luvattu pakkasta, ajoitus ikkunoiden laitolle oli siis optimaalinen!


KT-Rakenne Oy:n miehet työssä








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti