sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Eläinverkko, teräkset ja vanerilevyt

Mies sai eläinverkon asennuksen valmiiksi tänään melkoisen taituroinnin jälkeen. Osa töistä hoitui tikkailla mutta porrasaukon kohtaan piti kattotuolien päälle rakentaa telineet. Korkeanpaikan kammoisille ihan hirveää hommaa, pudotus alas monta metriä. Työ saatiin kuitenkin tehtyä ilman haavereita. Viikonloppuna poistettiin myös valua varten asennetut vanerilevyt jotka olivat sähköputkien suojana. Ei ehkä olisi ollut meidän homma mutta tulipahan tehtyä. Tiistaina saapuu hitsaaja asentamaan katosten teräspalkkeja, työllä ja tuskalla saatiin painavat teräkset Miehen kanssa nostettua puupinon takaa paremmin saataville.

Ilmastointiasennus ei ole edennyt toivottuun tahtiin, ensin töiden aloitus viivästyi sairastumisen vuoksi, nyt muista syistä asentaja ei ole pariin päivään ollut työmaalla. Putkityöt kuitenkin ovat hiljalleen edistyneet. Kun ilmastointiputket saadaan asennettua ja eristettyä päästään asentamaan väliseinien ylimmät harkot. Seuraavana vuorossa on tuulensuojalevyt sekä höyrynsulkumuovit. Yläkertaan portaan kohdalle rakennetaan vielä kattokonvektoria varten kotelo.

Suurin juttu varmaan ensi viikolla on katosten terästen hitsaus ja teräslätkien pulttaus seiniin. Tontti näyttää melko hurjalta juuri nyt, roinaa on kaikki paikat täynnä, aurinko sentään pilkahti piristämässä maisemaa tänään.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti