sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Lattioiden hionnan valmistelut

Lattioiden hionta on sovittu tehtäväksi huomenna maanantaina. Sitä ennen lattiapintojen tulisi olla mahdollisimman tyhjät tavaroista, tämän vuoksi palauduimme Joulun vietosta hyvissä ajoin sunnuntaina tavaroita siirtelemään. Muutenkin oli mukava palata maisemiin ja tarkistaa että raksalla on kaikki hyvin, Jouluna kun oli nautittu Länsi-Suomelle harvinaisia pakkaslukemia. Vaikka talo on varustettu useammalla lämppärillä, niin on aina mahdollista että lämmitys ei toimi ja vesijohto jäätyy.

Jouluviikolla taloon asennettiin vielä kaksi tilakuivainta, lämmityksen myötä ikkunoihin alkoi kertyä kosteutta. Kuivaimet olivat toimineet hyvin, kosteutta ei ollut havaittavissa. Vesijohto ei ollut jäätynyt, sekin oli hyvä asia.

Ylä- sekä alakerran siivousta tehtiin tänään nelisen tuntia, siirsimme rakennustarvikkeita varastoon ja imuroimme ja siivosimme pahimmat roskat pois.

Kattokonvektori oli paikoillaan ja yläkerran ilmastointiputkia oli eristetty lisää. Väliseinien ylimmät harkkokerrokset oli asennettu. Katosten teko oli hyvällä mallilla, hitsari ei ollut kuitenkaan ennen joulua ehtinyt saada kaikkia teräsasennuksia tehtyä, lumen tulo oli yllättänyt. Katosten suhteen työt jatkunevat tulevalla viikolla mikäli säät sallivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti