sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Aurinkoa ja dramatiikkaa raksalla

Eilinen päivä hurahti melkein kokonaan messuilla, kävimme illalla vain pikaisesti tarkistamassa että raksalla on kaikki ok ja teimme pikasiivouksen alakerrassa.

Tänään sunnuntaina oli tarkoitus ahkeroida imurin varressa ja merkitä sähkömiestä varten tarkat valaisimien paikat. Sää oli tänään huippukaunis, aurinkoinen vaikkakin kylmä.
Oivallinen sää myös valokuvaukseen. Tässä muutama otos tältä päivältä.


takapihalta maisemaa


raksakoira Kapu vartioi

terassikatos


terassin jatko-osaa


ja aurinko paistaa
Kaikki meni hienosti siihen asti kunnes allekirjoittanut veti kunnon lipat jäisellä etupihalla. Luonnollisesti kaaduin vasemman käden varaan ja kauhea kipu ranteessa. Oli heti selvää että nyt ei selvitty mustelmilla. Lääkäriin Mehiläiseen ja passitus röntgeniin, diagnoosi oli selvä, ranne on murtunut ja kipsattava.

Mieli on musta ja ranne kipeä, harmittaa että nyt ei pysty vähään aikaan mihinkään, ei töissä eikä raksalla. Naputtelen tekstiä yhdellä kädellä, mahdolliset kirjoitusvirheet siis suotakoon anteeksi.

arvaa harmittaako?

5 kommenttia:

 1. Voi ei!!
  Sympatiaa a lot <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Johanna! Tätä ei todellakaan olisi tarvittu, raksalla olisi paljon töitä joihin nyt ei pysty osallistumaan, mutta ei voi mitään!

  VastaaPoista
 3. Voi ei. Muistan kuinka pelkäsin oman raksaprojektin aikana, että käy just jotain tollasta joko itselle tai jollekin palkollisista. Tsemppiä sinulle ja otat nyt sitten vaan työnjohtotehtävät. Eikös sulla ole nyt sitten aikaa laittaa tuoli johonkin nurkkaan ja vahtia että hommat etenee :)

  VastaaPoista
 4. Ehkä on kuitenkin parempi pysyä poissa työmaalta häiritsemästä ammattilaisten töitä😀.

  VastaaPoista
 5. mutta ainakin sillä voi uhata, jos hommat ei etene :)

  VastaaPoista