sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Turun messut

Lauantaina kävimme Turun Rakenna & Sisusta- messuilla. Meillä on vielä muutama asia avoimena, ja tietysti toivoimme saavamme erilaisia vinkkejä projektiin. Ennakkoon olimme bonganneet Sarokkaan, Expertin, Gigantin, Turun Ykkösparketin ja  Hifimestan osastot, näihin kaikkiin osastoihin kävimmekin tutustumassa. En muista että aimmin vastaavilla messuilla olisimme koskaan viipyneet näin pitkään, mutta nyt tietysti oli ihan eri tavalla intressiäkin. Yleisesti ottaen emme ole koskaan olleet kovin innokkaita messuilla kävijöitä.

Yksi messujen kiistaton hitti lienee omakotirakentajan kannalta kodinkoneliikkeiden tarjoukset. Sekä Gigantilla että Expertillä kävi melkoinen kuhina, Extertillä tarjouksia tehtiin AEG:n koneista, Gigantilla taas Boschin koneista. Meillä oli muutama hankinta kodinkoneiden suhteen auki, käytimmekin runsaasti aikaa molempien osastoilla. molemmista paikoista saimme mielestäni hyvät tarjoukset. Expertillä myytiin myös esittelykoneita, ne tosin oli myyty jo heti messujen alettua perjantaina. Teimme kaupat puuttuvista kodinkoneista Expertin kanssa, nyt on sekin asia kunnossa.

Sarokkaan osastolta teimme hyvän alelöydön, teimme kaupat Svedsbergin esittelyssä olleesta kylpyhuoneen peilistä, se tulee alakerran wc:n.

2 kommenttia:

  1. poislukien Ski Expo ;)

    VastaaPoista
  2. Niinpä, tosin viime aikoina on jääneet alamäkiurheilut sekä skiexpot väliin raksakiireiden vuoksi....

    VastaaPoista