maanantai 23. helmikuuta 2015

Kodinhoitohuoneen kalusteet valittu

Saimme jo viime syksynä Puustellilta tarjouksen kodinhoitohuoneen kalusteista. Kun tuntui että asialla ei ole vielä kiire, niin emme tehneet päätöksiä kalusteiden suhteen. Nyt havahduimme että pian on pakko tehdä asialle jotain, sisätyöt etenevät hyvää tahtia ja onhan kalusteilla useamman viikon toimitusaikakin.

Kodinhoitohuoneeseen tulee meillä suht normaalit toiminnot; pyykinpesu, vaatteiden kuivatus, siivouskomero sekä koiranpesupiste, ei siis mitään ihmeellistä. Pyykinpesukoneen halusimme hieman korkeammalle helpottamaan edestä täytettävän koneen käyttöä. Kuivausrummun sijaan meille tulee kuivauskaappi.

Vaihdoimme loppumetreillä kaappien ovet mattavalkoisiksi, samoin laminaattitaso muutettiin valkoiseksi jossa on rosterireunus, allas tulee olemaan valkoinen Silgranit-allas.

Lattiaan sekä koiranpesupisteeseen tulee harmaanruskea laatta ja samaa sävyä on suunnitteilla välitilaan joko maalin ja lasin tai kaakelin muodossa. Alla valinnat, jotka olen tosin jo aiemminkin esitellyt blogissa, mutta nämä siis on nyt tilattuna.
Taso vaihdettiin valkoiseksi, tässä vielä harmaa


Siivous- ja liinavaatekaapit 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti