maanantai 23. maaliskuuta 2015

Laatoituslupa saatu!

Huhhuh, voimme huokaista helpotuksesta! Lattiat ovat kuivat ja laatoituslupa on saatu. Seuraavaksi vuorossa on lattioiden tasoitustyöt ja sen jälkeen päästään laatoittamaan. Aikataulullisesti näyttää hyvältä, portaat ovat tulossa viikolla 14 tai 15, keittiön, kodinhoitohuoneen sekä kodinkoneiden toimitukset ovat viikolla 15. Portaiden asennuksen edellytys on että aulan lattialaatat ovat paikoillaan. Mukavampi noita tavaroita on kuskata sisäkautta portaita pitkin kuin ulkokautta jyrkkää sepelillä päällystettyä rinnetta!

Meillä alakerran lattia valettiin lokakuussa, yläkerran lattia marraskuussa. Yllättävän kauan tuo kuivuminen vaan kestää. Lämmittimet ovat olleet käytössä lokakuusta lähtien, ja lattialämmitykseen kytketyt Apuwatitkin jo pitkään. Enpä olisi itse etukäteen uskonut että kuivumista saa odotella näin kauan.

Pääsimme vielä iltapuhteiksi Miehen kanssa repimään pois ikkunoiden suojamuovit. Katot kun on jo maalattu ja seuraavaksi maalarit Aki ja Mika pääsevät seinien kimppuun! Johan maisema taas aukesi eikä olo ole kuin kasvihuoneessa.

2 kommenttia:

  1. No niin, hommat etenee kivasti. Loppusuora menossa. Millaiset katot teille tuli kun ne maallataan, eli sileät ruiskukatot vai mitkä?

    VastaaPoista
  2. Ei käynyt niinkuin eräälle tuttavalle joka tilasi tasaisen katon mutta sai ruiskukaton, eli meille tulee tasaiset katot! Ja tosiaan loppusuoralla ollaan, ihan mahdoton työn tohina on raksalla! Pikkuhiljaa ajatukset kääntyy jo sisustamiseen ja tulevaan muuttoon.

    VastaaPoista