tiistai 31. maaliskuuta 2015

Takka laatoitettu

On se vaan niin kaunis tuo Uuniseppien Riekko- takka. Kun seinät ja katto on maalattu saatiin takka laatoitettua. Olemme todella tyytyväisiä valintaamme!

Nostoluukku toimii hienosti, harjattu rosterinen piippu näyttää kauniilta, ja muutenkin itse takka täyttää ulkonäöllisesti kaikki toiveemme! Ihan vielä ei päästä testaamaan takan toimivuutta, vasta viikon päästä voi tehdä ensimmäiset kynsitulet. Parketin asennuksen jälkeen laitetaan vielä etulasi paikoilleen.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt täydellisesti nappiin. Jostain kumman syystä takan piipun juureen, katon rajaan, on asennettu kamalan näköinen pelti. Laitoin kuvien kera illalla viestin takkamyyjälle, katsotaan miten tilanne selviää. Katossa on nyt siis myös neljä ruuvin reikää, jos pelti vaihdetaan niin ainakin reikien paklaaminen ja katon osittainen maalaaminen on edessä.

Päivitystä tähän eiliseen kirjoitukseen: Uunisepät toimittaa meille uuden valkoisen piipunkauluksen joka sopii paremmin valkoiseen kattoon. Vinoon kattoon tuo  kaulusmalli on ainut mahdollinen, mutta onneksi värivaihtoehtoina on myös valkoinen. Hienoa että tämä pieni kauneusvirhe saadaan korjattua. Ja itse takkahan on kaunis kuin mikä!

Kamera oli unohtunut kotiin joten näppäsin pari kuvaa Ipadilla. Ikävä kyllä kuvanlaattu ei ole kovin kummoinen.


4 kommenttia:

  1. Jos valkoista takkaa polttaa päivittäin (niinkuin meillä) niin se ei kauan ton näköisenä pysy :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin että takka pysyy valkoisena, varsinkin kun pinta on kaakelia niin pitäisi olla helppo puhdistaa. Edellinen slammattu valkoinen takkakin pysyi siistinä joten olen luottavaisin mielin.

      Poista
  2. Kaakeli auttanee asiaa! Meillä se on jotain maalia/laastia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisikohan tuon teidän takan maalata jos on päässyt mustumaan? Itse maalasin meidän edellisen slammatun takan muistaakseni Tikkurilan Luja-maalilla. Kestää hyvin pyyhkimistä ja lämpöä.

      Poista