sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Tällä viikolla tapahtunutta

Päivitystä hieman raksan tämän viikkoisista tapahtumista. Yläkerran kylppärin seinät on laatoitettu ja saumattu. Kaikki talon seinät ja katot on pohjamaalattu.

Viikolla oli pieni sählinki kun yläkerran kylpyhuoneen seinälaatat loppuivat kesken. Mysteeriksi jäi miten olimme onnistuneet laskemaan valkoisen peruslaatan menekin niin pieleen, vaje kun oli 9 laatikollista. Soitto Sarokkaalle ja urakoitsija kävi hakemassa laatat, illalla Mies kävi töiden jälkeen kantamassa laatat yläkertaan. Seuraavana päivänä selvisi että uudet laatat ovat hieman erilaisia kuin aiemmin tilatut, väri poikkesi, samoin laatan leveys ja paksuus. Selvisi että Sarokkaalla oli samalla tuotenumerolla kahden eri valmistajan laattaa, ei siis muuta kuin uusi erä hakuun. Onneksi kuitenkin oikeaa laattaa löytyi, muuten olisimme olleet pulassa.

Lattialaatoitus odottaa vielä kosteusmittauksen tuloksia. Olohuoneen, kph:n, khh:n sekä Wc: n lattialaattaan porattiin reiät ja anturit asennettiin torstaina, mittaustulokset saadaan huomenna maanantaina. Toiveissa on että ainakin alakerran laattalattiat voitaisiin asentaa, portaiden toimitus on ajoitettu viikolle 14 eikä portaita voida asentaa ellei lattia ole valmis. Tämä on vain yksi esimerkki siitä miten työvaiheet ovat ketjussa ja riippuvaisia toinen toisistaan.


kosteusmittari takan edustalla


kosteusmittaripurkki lähikuvassa


Kävimme eilen hakemassa Tulikiven Kuura-kiukaan Sarokkaalta. Saunan eristäminen aloitetaan huomenna, kiukaan runko ja ohjauskeskus tarvitaan johtojen asentamista varten, johdot kun tulevat seinäeristeen alle. Vaikka kiuas siis onkin, niin ihan heti ei vielä saunomaan päästä!

Tänään vietämme pitkästä aikaa raksa-vapaata sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti