sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Parkettipainajaisen päätös!

Melkein tekisi mieli vetää lippu salkoon, hankkia torvisoittokunta paikalle ja avata skumppapullo! Niin hienolta tuntuu, parketti on vihdoin valittu älyttömän soutamisen ja huopaamisen sekä muutaman kymmenen mallipalan jälkeen. Kun valinnan varaa on todella paljon pintakäsittelyissä, värisävyissä, hionnoissa, puulajeissa ja viisteellisyyksissä, niin kyllä parketti on ollut sisustukseen liittyen ehdottomasti vaikein valinta.

Mutta nyt tilaus on tehty, valintamme on Novafloorin Tammi Natur Stonewash, 1-sauvaisena, viisteellisenä, öljyvahattuna ja harjattuna. Pitkään mietimme myös Elletin vastaavan näköistä parkettia. Muutamassa blogissa mainittiin värierot Elletin parkettilautojen välillä, laatuseikatkin mietityttivät hieman tuossa tuotteessa, hinta tosin olisi ollut melko paljon edullisempi.

Ihastuimme valittuun Novafloorin parkettiin turkulaisen Sisustus Systemin parkettistudiossa, siellä samaa parkettia oli nähtävillä Select-lajitelmana, meille tulee kuitenkin Natur-lajitelmaa joka on hieman oksaisempi, ja sen myötä myös edullisempi.

Mikäli haet lattiamateriaaleja ja asut Turun seudulla niin suosittelen käymään Sisustus Systemin tiloissa. Novafloorin parketteja ja muita lattiamateriaaleja voi tilata myös Erikoisparketti.fi sivuilta. Novafloorilla on näyttelytilat pääkaupunkiseudulla sekä Vaasassa, meille kätevintä oli käyttää paikallisen jälleenmyyjän palveluja. Kiitokset vielä Sisustus Systemin Jussille kärsivällisyydestä ja hyvästä palvelusta!

Alla kotona otettuja kuvia mallipaloista, väri ei toistu todellisen mukaisena, näyttävät kuvassa punertavammalta kuin luonnossa. Päivitän parempia kuvia myöhemmin, viimeistään kun lattia on asennettuna.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti