sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Katsaus sisätöiden edistymiseen

Laatoitustyöt on nyt saatu valmiiksi. Perjantaina päästiin aloittamaan jo saunan seinien koolaukset, saunan paneelitkin ovat raksalla jo valmiina odottamassa asennusta.

Alakerran ison vaatehuone/harrastetilan lattiaan oli perjantaina asennettu Tuplex-alusmateriaali sekä Paradorin parketti. Nyt meillä on yksi huone jossa on lattiat ovat valmiina, voimme siis siirtää kotivaraston tavaroita pikkuhiljaa talolle, erinäistä tavaraa kun on tässä matkan varrella kertynyt nurkkiin. Hanat, huippuimuri ja muut tarvikkeet ovat olleet tähän asti varastoituna vuokrakodin varastossa.

Ihan ensimmäiseksi täytyy todeta että valittu Paradorin parketti on aivan huippu, todella kaunis, vaalea ja viisteellinen. Pientä esimakua olemme jo saaneet siitä miltä parketti näyttää, varmaan vielä upeammalta isompana alana yläkerrassa. Blogin lukijat ovat saaneet tuta miten vaikeaa parketin valinta on meille ollut, on helpottavaa huomata että valinta on osunut  nappiin. Kyse on kuitenkin isosta investoinnista ja sisustuksen kannalta melko hallitsevasta elementistä.

Vaatehuoneen lattiaa, näyttää tosin kuvassa tummemmalta kuin luonnossa

Saunan paneelit valmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti