maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäispuuhat

Kiirastorstaina pihaamme oli saapunut sovitusti paikallisen kuljetusyrittäjän toimesta siirtolava.

Olimme vihdoin päättäneet käydä pihan siivouksen kimppuun, polttopuuksi kelpaamatonta vaneria ja muuta puutavaraa oli jo melkoinen kasa pihalla. Nyt kun sisätyöt edistyvät ammattilaisvoimin hyvään tahtiin, ja meidän tehtävämme on lähinnä siivous ja roskahuolto, niin aikaa jää myös ulkopuolen siistimiseen. Torstaina saimme jätepuukasan kannettua siirtolavaan, piha siistiytyi melkoisesti vaikka täydellinen ei toki olekaan. Toinen iso kasa takkaan menevää ja pätkittävää puuta odottaa autokatoksen nurkalla seuraavaa inspiraatiota.

Tyhjä piha mutta melko täysi lava
 
Siistin sisätyön tekijälle kaikki ulkona puuhailu on kuitenkin todella mukavaa vaihtelua!

Sunnuntaina vuorossa oli muutaman päivän mökkeilyn ja raksavapaan jälkeen talon imurointi ja roskien säkittäminen. Suojasimme myös uuden uutukaiset rappumme. Torstaina talolle saapuu keittiön kaapistot sekä kodinhoitohuoneen kalusteet, yritetään välttää suuremmat kolhut rapuille, kaiteille sekä seinille suojaamalla ne mahdollisimman hyvin.Askelmat pahvin peitossa
Tällä viikolla pitäisi myös Kaskipuun ulko-ovien saapua, katsotaan mihin kohtaan ovien asennus saadaan paikoitettua. Ala-aulan laatoitus kun voidaan tehdä lopppuun vasta kun ulko-ovi on paikoillaan.

Saunan teko alkaa myös toivottavasti loppuviikosta, hommat siis etenevät ja hyvää tahtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti