sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Viikko raksavapaata

Kulunut viikko on pitänyt sisällään monenmoista, ei kuitenkaan raksaamista vaan Telemarkkia, lumikenkäilyä, murtsikkaa, hyvää ruokaa ja seuraa sekä lepäilyä. Vietimme jo perinteeksi muodostuneen hiihtoviikon Paratiisissa eli Pallastuntureiden maisemissa ystäviemme seurassa.

Näissä Pyhäkurun maisemissa Pallaksella kelpaa lomailla

Ruokaa ja juomaa hyvässä seurassa!
Viikon aikana puhuimme kuitenkin lomailun lomassa useita puheluita urakoitsijoiden, työnjohtajan sekä vastaavanmestarin kanssa. Pysyimme siis melko hyvin selvillä mitä raksalla viikon aikana tapahtui. Tiesimme puhelujen perusteella että parketit oli asennettu, listoja oli laiteltu paikoilleen, saunan lauteet olivat saapuneet jne. Oli kuitenkin todella mukava nähdä lomalta palattuamme omin silmin miltä talolla näytti.

Saunaa, kiuas odottaa asentamista

Tähtisaunojen Modern-lauteet, katossa Cariitin kuituvalot

Pesuhuoneen sadesuihkut paikoillaan, valolista on tosi hieno!

Parketti paikoillaan

Keittiö. Pakastin, apk ja kivitaso puuttuvat vielä, toivottavasti saapuvat pian!
Loma tuli todella tarpeeseen, kulunut vuosi on ollut melkoista puserrusta. Nyt jaksaa viimeisen rutistuksen ennen muuttotarkastusta ja grande finaalea eli muuttoa. Tunnustan, vihaan muuttamista, en oikein kestä epäjärjestystä ja sitähän muuttaminen juuri on. Laskin tuossa eräänä päivänä että tuleva muuttoni on lajissaan 17, kokemusta siis on aiheesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti