tiistai 14. huhtikuuta 2015

Työt etenee vauhdikkaasti kaikilla rintamilla

Nyt on työmaalla sellainen tahti että heikkohermoisempia hirvittää!

Sauna on koolattu ja paneloitu, katossa on Cariitin kuituvalot. Saunan lauteita varten on otettu tarkistusmitat ja Tähtisaunojen Modern lauteet on laitettu tilaukseen.

Kodinhoitohuoneen kaikki kaapit on asennettu, vain vetimet puuttuvat.
Keittiön kaapit on lähes kaikki paikoillaan, osa ovista ja vetimet puuttuvat. Kivitasoja varten on otettu mitat.
Keittiötä

khh kaapistoja
Kodinkoneiden toimitus oli maanantaina, ongelmana on se että pakastin ja astianpesukone ovat teillä tietymättömillä. Myyjä on lomalla ja palailee lomilta keskiviikkona, toivottavasti koneet löytyvät että saadaan asennus etenemään.

Väliovia ja oven karmit on tilattu, ne ovat valmiina ja haettavissa Sarokkaalta kun asennus on ajankohtainen.

Kattovalaisimia sekä pistorasioita on ilmestynyt paikoilleen tasaiseen tahtiin.

Tänään (tiistaina) raksalle saapui 28 laatikkoa parkettia jotka timpuri oli kantanut sateelta suojaan eteiseen. Miehen hommaksi jäi töiden jälkeen siirtää osa yläkertaan ja loput alakerran vaatehuoneeseen.
paketti poikineen
Tänään oli saapunut myös Netraudasta tilattuja kylppärikalusteita. Tilatuista tuotteista vain Otsosin allaskaappi saapui, Temalin peilikaappia ei näkynyt, eli myös sen perään pitää soitella.

Kurvasimme raksakeikan jälkeen vauhdilla Kuninkojan K-rautaan, haimme jo valmiiksi jäteastian, talon numerokyltin sekä pilarikengän postilaatikkoa varten. Muuttotarkastus on kuitenkin lähempänä kuin uskoisi.

Ja tämä kaikki on siis tapahtunut parissa päivässä....

4 kommenttia:

 1. Koskas kipsi lähtee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kipsi on lähtenyt jo 4 viikkoa sitten, nyt on käytössä rannetuki. Harmi kyllä, mitään painavaa ei saa kantaa tai nostella, ei kyllä pystykään. Muuttoonkin hankittiin tällä kertaa ammattilaiset kantohommiin.

   Poista
 2. Kai ootte muistaneet tärkeimmän, eli skumppa viilenemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän me skumpat muisteta kun se hetki vihdoin koittaa! On ollut sellainen urakka etten olisi ikinä uskonut. Nyt näyttää kuitenkin siltä että uusi ihana kotimme on kaiken tuon vaivan arvoinen...

   Poista