sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Keittiö - yksi tärkeimmistä kalustevalinnoista

Tämä voi kuulostaa melko hassulta, mutta meillä oli keittiö tilattuna ennen kuin valitsimme harkkotoimittajan.

Laitamme mielellämme ruokaa yhdessä. Talon arkkitehtipiirustusten valmistuttua halusimme pian saada selville onko keittiössä riittävästi kaappitilaa ja miltä tuleva keittiö näyttäisi.
 
Keväällä alkoivat suunnittelusessiot Puuvajan, Domus-keittiöiden ja Puustellin kanssa. Olimme ystävien vinkistä päättäneet rajoittaa suunnittelun muutamaan toimijaan. Tuntien suunnittelusessiot tuntuivat puuduttavilta, jokaisen istunnon myötä omat ajatukset ja mieltymykset kuitenkin selkiytyivät. Ammattilaisilta saimme todella hyviä vinkkejä ja ajatuksia suunnittelun tueksi. Kiitos Puuvajan Annelle, Puustellin Villelle sekä Domuksen Sadulle! Kaikissa paikoissa saimme hyvää ja asiantuntevaa palvelua.
 
Keittiöstämme tulisi valkoinen avokeittiö. Työtasojen suhteen olimme pitkään kahden vaiheilla, massiivipuiset vai kiveä? Meillä on aiemmin ollut massiivipuiset työtasot, erittäin kauniit mutta kunnossapito vaati jonkin verran töitä. Päädyimme valkoisiin kivitasoihin helppouden sekä kauneuden vuoksi. Kaappien ovet ovat kiiltävät ja valkoiset, vetimet melko huomaamattomat, yläkaapeissa ei vetimiä lainkaan.

Valintamme oli Puustelli!  Valintaan vaikutti kokonaisuus; hinta, laatu, palvelu ja asiantuntemus. Puustellissa suunnittelun aikana näki heti ruudulta miltä suunnitelma näyttää ja tarjouksen sai samantien mukaan, tämä oli lisäbonus edellä mainittujen seikkojen lisäksi.
 
Alla havainnekuvat tulevasta keittiöstä, kuvasta poiketen saarekkeen liesituuletin on rosterinen.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti