tiistai 18. marraskuuta 2014

Hanat ja suihkut tilattu Netraudasta

Laitoin eilen tilauksen suihkuista sekä muista hanoista Netrautaan. Päädyimme Hansgrohen hanoihin. Olin aiemmin ollut yhteydessä Netraudan myyntiin sähköpostitse ja tilaaminen hoitui myös sähköpostilla, lähetin tilauksen, sain sähköpostiin laskun jonka maksoin verkkopankissa. Kun maksu näkyy Netraudan tilillä, niin tilattujen tuotteiden pitäisiti tulla sen jälkeen muutamassa päivässä toivottuun toimitusosoitteeseen. Jäämme jännityksellä odottamaan miten hyvin Netrauta toimii.

Hankinnat hoituivat mielestäni helposti ja nopeasti kun valinta oli tehty. Ihan näkemättä en olisi kyllä uskaltanut pelkkien nettisivujen kuvien perusteella tilausta tehdä. Oli hyvä nähdä esimerkiksi keittiöhanat vierekkäin. Kerroin aiemmin blogissa vierailusta Vantaan Tammiston Netraudan showroomiin. Keittiöhanoista Grohen hanan on korkeampi kuin Hansgrohen, meille hana tulee keittiön ikkunan eteeen, kovin korkeaa hanaa siihen ei kannata mielestäni laittaa. Ulkoisesti näiden kahden hanavalmistajan hanat olivat kovin samankaltaisia, ja muilta saatujen kokemusten perusteella laadullisestikaan ei ilmeisesti hirmuisesti ole eroja.

Hanat ovat siis tulossa, kiire niillä ei tosiaan ole, sisätöihin ei vielä hetkeen päästä. Hanat eivät kovin kummoisesti vie tilaa joten ne oli helppo tilata jo tässä vaiheessa.
Tälläiset meille on tulossa:
Hansgrohe Talis apk-hana

Hansgrohe Talis pesuallashana


Hansgrohe Raindance 240 Comfort Nordic

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Minna, on ainakin meidän tyyliset. Omasta mielestäni teimme vielä hyvät kaupatkin😊

      Poista