sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Raksahommia ja huippuostos!

Käytyämme perjantaina raksalla pohdimme tulevaa siivousta ja vesilätäköitä teknisen tilan lattialla. Mies oli jo aiemmin puhunut että hankittaisiin oma märkä/kuivaimuri. Kaikki kun on niin helppoa, niin surffasin netissä kotimatkalla mahdollisia malleja ja hintatietoja. Löytyikin järkevän hintainen ja kokoinen Kärscherin kuiva/märkäimuri K-raudasta. Kuninkojan K-Rauta sijaitsee kotimatkan varrella ja kurvasimme sinne samantien. Imuri siis ostettiin perjantaina ja tositoimiin, eli testaamaan härveliä pääsimme lauantaina. Hintaa tällle ostokselle kertyi 99 euroa.

Täytyy sanoa että olen suorastaan ihastunut, ellen jopa rakastunut uuteen ostokseen. Imuroimme lauantaina koko alakerran joka oli täynnä kivipölyä ja roskaa. Pölypussi pois ja siirryimme märkäimurointiin, eli imuroimme teknisen tilan sekä tulevan saunan pesuhuoneen lattialta vedet pois.
Aivan huípputuote jolle on käyttöä varmaan vielä moneen otteeseen!

Ala-aulan imurointia'
Kärcher MV 3 

2 kommenttia:

  1. Heh, alkaa kuulostaa niin tutulle. Eli yleisesti ajattelisi, että naisen huippuostos olisi vaikka "edullinen" Guessin laukku, mutta raksaajalle se onkin märkä/kuivaimuri ja vaatteet ostetaan vuoden aikana lähinnä Bauhausista :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin, sitä on iloinen ihan eri jutuista kuin vuosi sitten. Raksaprojekti jotenkin vie mennessään... Vaateostokset hoituu rautakaupassa, viimeksi tein tosi edulliset löydöt Porissa Kodin Terrasta, raksahousut ja vyö vain 69 euroa, ja olin huipputyytyväinen:-).

      Poista