keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Tilannekatsaus viikko 48 keskiviikko

Alakerran väliseinät on pääsääntöisesti tehty, yläkerran väliseinät ovat hyvää tahtia nousemassa. Sähkäri oli käynyt asemoimassa sähköjä ja lvi-urakoitsijakin oli käynyt paikalla. Ikkuna-asentaja oli tiistaina tehnyt suurimpiin ikkkunoihin apukarmeja. Ikkunat saapuvat tontille torstaina, ja asennus alkaa perjantaina. Alakerran kodinhoitohuoneen väärässä paikassa olleet vesijohdot on piikkausten jälkeen siirretty oikeaan paikkaan.

Tällä hetkellä on meneillään tarjouspyynnöt sisätöiden osalta. Yritämme etsiä sellaisen yrityksen joka pystyisi tekemään tasoitushommat, maalaukset, tapetoinnit, laatoitukset, paneloinnit ja muutkin sisäpuoliset työt. Sähkäri ja lvi-urakoitsijahan meillä onkin, joten niiden tekeminen hoituu entisellä kokoonpanolla.

Tänään juttelin sähkärin kanssa, puhelun aikana selvisi että pyyhekuivaimille sekä ala- että yläkertaan oli tulossa pistorasiat. Olimme kaiken aikaa suunnitelleet kiinteää asennusta, mutta sähkösuunnitelmissa sellaista ei ollut. Sain tehtäväksi pikaisesti määrittää sähköputkien paikat, eli mitta lattiasta sekä seinästä. Koska pyyhekuivaimia ei oltu vielä valittu, niin ne piti ensin etsiä, sen jälkeen tutkia sähköjohdon kiinnitys, eli onko sähköjohto kummalla puolen, ylhäällä vai alhaalla patterin "jalassa". Mutta selvittiin tästäkin pulmasta, eli nyt on paikat merkattu ja johdotukset tehty uudelleen ennen seinien valua. Meidän valintamme ovat alla, ostoksia ei vielä tosin ole tehty:

Rejdesign Bamboo quartet

Rejdesign Tango

Sisätiloihin pitäisi hankkia muutama lämppäri kuivattamaan tiloja, lisäksi maanantaina meidän kontolle jää ikkunoiden suojaus ja teippaus ennen tiistain väliseinien valua. Samoin muutama rakennusaikainen ovi tarvitaan, saimme vinkin että kierrätyskeskuksesta niitä voisi kysellä, kun vaan joskus ehtisi siellä käymään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti