tiistai 4. marraskuuta 2014

Lattialaatat valittuna

Aiemmin kirjoittelin että meille tulee perinteiset lattiakaivot, isojen lattialaattojen kanssa kaatoja ei saada mutkattomasti aikaiseksi. Päädyimmekin vaihtamaan aiemmin suunnitellut isot laatat pienempiin märkätiloissa.

Olimme valinneet sisustusarkkitehti Emman kanssa meille valkoisen, hieman kiiltävän laatan. Haimme Turun Sarokkaalta värimallin tutustumista varten kotiin viikonlopuksi. Laatta oli Galaxy White, joka on hieman harmaan valkoinen. Sarokkaalla käydessä huomasimme, että samaa laattaa löytyy myös harmaana. Otimme molemmat värimallit mukaan kotiin. Viikonlopun ihmettelyn ja koirantassutestien jälkeen päädyimme vaihtamaan laatan kauniin ja pehmeän harmaaseen Galaxy Grey:n.

Valkoisessa laatassa näkyi pienetkin kuratahrat. Laattaa tulee alakertaan kodinhoitohuoneeseen, eteiseen, vaatehuoneeseen, wc- ja saunatiloihin. Kun koirasta sekä omista jaloista tulee kuitenkin kuraa ainakin eteiseen ja kodinhoitohuoneeseen, niin vaalean harmaa on hieman armollisempi värivaihtoehto valkoisen sijaan.

Hyvästelimme siis valkoisen laatan haikein mielin, kovin kaunis se oli, mutta käytännöllisyys kauneuden lisäksi ratkaisi asian. Myös harmaassa laatassa on pieni kimallus, joten pientä lumen tuntua saimme kuitenkin mukaan. Laattaa löytyi useammassa koossa, meille tulee sekä kokoa 30x60 että kokoa 10x10. Sama vaalean harmaa sävy tulee sekä ylä- että alakertaan. Muut tilat ovatkin parkettia. Parkettivalinnat ovat vielä kesken, niihin palaan myöhemmässä vaiheessa. Seuraavana pitänee pureutua khh ja wc kalusteisiin sekä hanoihin. Valintoja on hyvä tehdä tässä matkan varrella, sisätyövaihe on kuitenkin nopeasti käsillä.

Galaxy Grey 60x60


Galaxy White 10x10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti