torstai 29. tammikuuta 2015

Gradon portaat

Tapasin tänään porrastoimittajamme Gradon edustajan raksalla. Lauri teki tarkistusmittaukset portaita varten ja kävimme läpi eri materiaalivaihtoehdot. Tarjouksen portaista olemme saaneet jo aiemmin arkkitehtikuvien perusteella.

Gradon Lauri raksalla
Porrasmalliksi on jo aiemmin valittu Lumo. Portaan runkorakenteen väriksi on useita vaihtoehtoja. Haluamme mahdollisimman kevyennäköisen portaan, valintamme on teräsosiin valkoinen väri. Porrasaskelmat ovat tammea, ne sävytetään toiveidemme mukaisesti vaaleaksi. Meillä on vielä parketin valinta vaiheessa joten ilmoitamme lopullisen tarkan sävyn myöhemmin Gradolle.

Käsijohteen sijainniksi voi valita joko seinään tai lasikaiteeseen kiinnitettävän mallin.
Käsijohteen materiaali- ja mallivaihtoehtoina ovat ainakin tammi ja rosteri, pyöreä tai neliskanttinen kaide. Tamminen käsijohde sävytetään samaan sävyyn kuin askelma. Mietimme vielä kotona mikä malli meille tulee, pyöreä rosterinen lasikaiteeseen kiinnitettävä on ehkä mieluisin vaihtoehto tällä hetkellä, mutta katsotaan mihin päädymme.

Portaiden lasikaide on tolpaton, kaunis ja tyylikäs mielestäni!

Toimitus ja asennus ajoitetaan sisätöiden valmistumisen mukaan, meillä portaat asennetaan huhtikuun puolivälin maissa. Asennusaikataulukin täsmentyy kun sisätyöt etenevät.

Portaiden hinta sisältää portaat, käsijohteet, lasikaiteet, 3D-kuvat, rahdin sekä asennuksen, eli valmis paketti.

Meille on tulossa lepotasanteellinen porrasmalli, alla osviittaa miltä Lumo-portaat näyttävät. Meidän mielestämme huippuhienot!

Kuvat Gradon nettisivuilta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti