lauantai 10. tammikuuta 2015

Seinälaattojen etsintää

Tälle lauantai-päivälle oli kalenterimerkintä - seinälaattojen etsintää!

Kuten blogin nimestäkin voi päätellä niin "rohkeasti" valkoisella mennään tässäkin asiassa. Perusvalkoinen laatta mattavalkoisena kokoa 30x60 oli jo valittuna, tehosteseinien laattaa olemme useampaan otteeseen etsineet, ei vaan tuntunut löytyvän sellaista joka olisi ollut meidän molempien makuun. Haussa on ollut jotain lumeen ja hangen kimallukseen viittaavaa, ei siis ehkäpä ihan helppo tehtävä. Osa laatoista on ollut liian bligblingiä, osa kuvioista liian dominoivia tai hallitsevia isompana pintana. Haemme myös laattaa johon ei ihan heti kyllästy.

Lattialaatathan on valittu jo aiemmin. Rakentajan Sarokkaasta olemme hankkineet Galaxy Grey laattaa koossa 30x60 sekä 10x10. Eteisen ja muiden laatoitettavien tilojen pinnat tehdään kauttaaltaan samalla värillä. Kuvassa näyttää sinertävältä, mutta laatta on kyllä lämpimän ruskeanharmaa.

Galaxy Grey
Kierros aloitettiin Turun Kaakelikeskuksesta, sieltä löytyi heti yksi hyvä ehdokas tehostelaataksi. Lisäksi etsimäämme edullista 10x10 laattaa tekniseen tilaan löytyi harmaana hintaan 13,50 e/neliö. Pyysimme myös tarjouksen Idon wc- ja kylpyhuonekalusteista, tarjous tulikin todella nopsaan käyntimme jälkeen sähköpostiin.

Turun Kaakelikeskus APR Acoustic Blanco
Seuraavaksi siirryimme katsomaan laattoja Rakentajan Sarokkaalle. Sarokkaalla kävimme läpi toiveita tehostelaatan suhteen, heti ensimmäinen ehdotettu laatta näytti meille mieluisalta. Se on juuri saman kokoinen kuin valittu peruslaattakin. Saumakohdat saadaan kauniisti kun koko on täysin sama. Kuvasta ei juurikaan näy, mutta laatta on mattavalkoinen jossa pienen pieni kimallus, ei liikaa mutta kuitenkin.

Pyysimme samalla Sarokkaalta myös tarjouksen Idon wc- ja kylpyhuonekalusteista. Tutustuimme myös parketti- ja saunavalikoimiin samalla käynnillä. Saunan paneeleista, kiukaasta sekä laudetavarasta saimmekin samantien tarjouksen mukaan. Laatoista ja parketista saamme tarjouksen alkuviikosta kun laattojen menekki on saatu laskettua kuvien perusteella.

Rakentajan Sarokkaan laattaehdokas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti