torstai 15. tammikuuta 2015

Sisäpuolisten töiden tekijä -TeppMan

Kuten aiemmin kirjoitin, saimme tarjoukset sisätöistä neljältä eri yritykseltä. Yhtenä valintakriteereinä oli luonnollisesti hinta, mutta myös työn laatuun halusimme kiinnittää huomiota. Valituksi tulleesta firmasta saimme tuttavilta positiivista palautetta. Työt oli tehty ajallaan, laatu oli hyvä, ja jos mitä pientä korjattavaa oli ollut niin ne oli hoidettu asiallisesti myös kuntoon.

Meillä sisätyöt tulee tekemään turkulainen yritys nimeltä TeppMan. Saimme tarjouksen nopealla aikataululla, lisäkysymyksiimme Lauri Aalto vastasi nopeasti ja tarjous sisältää ne työt jotka halusimmekin urakkasopimukseen sisällyttää. Urakkaan kuuluu seinien tasoitetyöt, kattojen alaslaskut ja niiden maalaus, seinien maalaus, tapetointityöt, smyygien teko, tarvittava lattioiden tasoitus, parketin asennus, laattalattioiden ja -seinien asennus, saunan teko, listojen ja väliovien asennus, ikkunoiden sekä ovien suojaus töiden ajaksi. Tässä pääpiirteissään urakan sisältö.

Aikataulullisesti työt päästäneen aloittamaan jo ensi viikolla mikäli puhallusvillan asennus hoituu. Harmiksemme Ekovillan asentaja ei pääse alustavasti sovittuun aikaan paikalle, ilmastointiasennuksen takia emme voineet sopia tarkkaa päivää asennukselle, sillä välin Ekovillan asentaja oli sopinut muualle töitä. Yläkerta pitäisi saada lämpimäksi myös kohtapuoliin tapahtuvan takan asennuksen vuoksi. Meille on tulossa Uuniseppien Riekko-takan toimitus parin viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti