tiistai 27. tammikuuta 2015

Sisätyöt aloitettu

Tänään alkoivat talolla sisätyöt, teknisen tilan seiniä sekä yläkerrassa takan taustaseinää on aloitettu tasoittamaan. Muiden seinien ja kattojen tasoitus hoidetaan ruiskulla, nyt manuaalisesti tehtiin vain akuuteimmat osat. Ihan ensimmäisenä on tavoitteena saada teknisen tilan lattiat ja seinät siihen kuntoon että sähkötaulu ja maalämpöpumppu päästään asentamaan. Pääsisimme eroon rakennuslämppäreistä (ja isoista sähkölaskuista) sekä jatkojohdoista sähkökeskukselta talolle. Lattialämmityksen myötä rakenteetkin kuivuisivat nopeammin.

Uuniseppien takka on tulossa tällä viikolla, asennus on tarkoitus tehdä ensi viikolla mikäli takan taakse jäävä seinä saadaan tasoitettua ja ainakin kertaalleen maalattua.

Mukavaa että sisätyöt on saatu näin nopeasti alulle, raksalla on taas tekemisen meininkiä:-).

Seuraavana varsinaisena työvaiheena on alaslaskujen teko, työnjohtaja ilmoitti jo tilanneensa puutavaran. Nyt pitäisi kiireen vilkkaa ehtiä laskemaan alakertaan tarvittavan gyprocin määrä tarjouspyyntöjä varten, yläkerran gyproc-levyt kuuluvat Lammin toimitukseen. Pintamateriaalien hankinta on meidän vastuulla. Eli pientä puuhaa on jatkossakin meille luvassa, ei tarvitse ihan toimettomana olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti